Redde Mikhael

Hei, jeg heter Mikhael, jeg er 38 års, og bare om noen måneder vil jeg ikke kunne puste lenger. Sykdommen kommer plutselig og ble forårsaket av Dyskeratosis Congenita, den er svært sjelden genetisk sykdom. Heldigvis er det ett sted i verden – Pittsburgh, USA – som har muligheter behandle det. For alltid. Jeg løvet mine elskede kone og vårt tre små fantastiske barn å gjøre alt jeg kan for å få dette miraklet, men jeg trenger din hjelp til å finansiere operasjon. Hjelp meg. Her kan du finne historien min, og her kan du donere. Du kan også finne de medisinske detaljene her, og de siste nyhetene finner du i bloggen min.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: